GASHAARD

Sfeer in een handomdraai

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een gashaard vanwege het gemak en comfort. Er hoeft geen hout meer te worden gesleept en u bent meteen ook verlost van het kleine beetje as, dat bij een houtgestookte haard vrijkomt. Met één handomdraai haalt u met een gashaard sfeer in huis en met dezelfde handeling schakelt u hem weer uit.

Tegenwoordig besparen wij u zelfs die handomdraai; een gashaard kan nu vanuit de luie stoel worden bediend met behulp van een afstandsbediening. En het allermooiste; het vlammenspel van een gashaard is niet van echt te onderscheiden.

Gespecialiseerd in een gashaard

Gashaard Strating Open Haarden is gespecialiseerd in de installatie van een gashaard. Aangezien veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, is al ons personeel gediplomeerd installateur sfeerverwarming. Daarnaast beschikken wij over een eigen onderhoudsdienst. In onze showroom staan tal van gashaarden te branden, bezoekt u gerust eens onze showroom voor deskundig advies over gashaarden, maar ook andere producten.

Wilt u een gedegen advies over een gashaard? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. Neem ook eens een kijkje in onze online catalogus en beleef het vuur in zijn mooiste vorm!