GASHAARDEN, COMFORT EN GEMAK

Sfeer met een afstandsbediening...

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor gashaarden vanwege het gemak en comfort. Er hoeft geen hout meer te worden gesleepd en van het kleine beetje as, dat bij een houtgestookte haard vrijkomt, bent u verlost. Gashaarden brengen met één handomdraai sfeer in huis en met dezelfde handeling schakelt u ze weer uit.

Gashaarden kunnen vanuit de luie stoel worden bediend met behulp van een afstandsbediening. En het allermooiste; het vlammenspel van gashaarden is niet van echt te onderscheiden.

Gespecialiseerd in gashaarden

Gashaarden Strating Open Haarden is gespecialiseerd in de installatie van gashaarden. Aangezien veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, is al ons personeel gediplomeerd installateur sfeerverwarming. Daarnaast beschikken wij over een eigen onderhoudsdienst. In onze showroom staan tal van gashaarden te branden, bezoekt u gerust eens onze showroom voor deskundig advies.

Wilt u een gedegen advies over gashaarden? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. Neem ook eens een kijkje in onze on line catalogus en beleef het vuur in zijn mooiste vorm!