GASOPENHAARDEN

Sfeer in een handomdraai

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor gasopenhaarden vanwege het gemak en comfort. Er hoeft geen hout meer te worden gesleepd en van het kleine beetje as, dat bij een houtgestookte haard vrijkomt, bent u verlost. Met één handomdraai haalt u met gasopenhaarden sfeer in huis en met dezelfde handeling schakelt u deze weer uit.

Tegenwoordig besparen wij u zelfs die handomdraai; gasopenhaarden kunnen nu vanuit de luie stoel worden bediend met behulp van een afstandsbediening. En het allermooiste; het vlammenspel van gasopenhaarden is niet van echt te onderscheiden.

Gespecialiseerd in gasopenhaarden

Gasopenhaarden Strating Open Haarden is gespecialiseerd in de installatie van gasopenhaarden. Aangezien veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, is al ons personeel gediplomeerd installateur sfeerverwarming. Daarnaast beschikken wij over een eigen onderhoudsdienst. In onze showroom staan tal van gasopenhaarden te branden.

Wilt u een gedegen advies over gasopenhaarden? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. Neem ook eens een kijkje in onze on line catalogus en beleef het vuur in zijn mooiste vorm!