GASHAARDEN

Gashaard: Sfeer met een afstandsbediening

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een gashaard vanwege het gemak en comfort. Er hoeft geen hout meer te worden gesleept en van het kleine beetje as, dat bij een houtgestookte haard vrijkomt, bent u verlost. Deze producten brengen met één handomdraai sfeer in uw huis en met dezelfde handeling schakelt u ze weer uit.

De haarden kunnen vanuit de luie stoel worden bediend met behulp van een afstandsbediening. En het allermooiste; het vlammenspel van deze verwarmingen is niet van echt te onderscheiden.

Gespecialiseerd in gashaarden

Gashaard

Strating Open Haarden is gespecialiseerd in de installatie van deze apparaten. Aangezien veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, is al ons personeel gediplomeerd installateur sfeerverwarming. Daarnaast beschikken wij over een eigen onderhoudsdienst. In onze showroom staan tal van deze apparaten te branden, bezoekt u gerust eens onze showroom voor deskundig advies over losstaande en inbouw gashaarden.

Wilt u een gedegen advies over gashaarden, gaskachels en andere producten? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. Neem ook eens een kijkje in onze online catalogus en beleef het vuur in zijn mooiste vorm!