Gaskachel

Gaskachel: Sfeer in een handomdraai

Gaskachel Veel mensen kiezen tegenwoordig voor gaskachels vanwege het gemak en comfort. Er hoeft geen hout meer te worden gesleept en van het kleine beetje as, dat bij een houtgestookte haard vrijkomt, bent u verlost. Met één handomdraai haalt u met gashaarden sfeer in huis. Met dezelfde handeling schakelt u deze weer uit.

Tegenwoordig besparen wij u zelfs die handomdraai. Gashaarden kunnen nu vanuit de luie stoel worden bediend met behulp van een afstandsbediening. En het allermooiste is dat het vlammenspel hiervan niet van echt te onderscheiden is.

Gespecialiseerd in Gaskachels

Strating Open Haarden is gespecialiseerd in de installatie van deze producten. Aangezien veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, is al ons personeel gediplomeerd installateur van sfeerverwarmingen. Daarnaast beschikken wij over een eigen onderhoudsdienst. In onze showroom staan tal van gaskachels te branden. Wij hebben zowel open als gesloten verbrandingssystemen. Komt u gerust eens langs voor advies.

Advies over Gaskachel

Wilt u een gedegen advies over de gashaarden? Neem dan contact met ons op of ga naar verdere informatie. Neem dan contact met ons op of ga naar verdere informatie. Neem ook eens een kijkje in onze online catalogus en beleef het vuur in zijn mooiste vorm!.

Meer informatie