GASKACHELS

Gaskachels: Sfeer in een handomdraai

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor gaskachels vanwege het gemak en comfort. Er hoeft geen hout meer te worden gesleept en van het kleine beetje as, dat bij een houtgestookte haard vrijkomt, bent u verlost. Met één handomdraai haalt u met deze verwarmingen sfeer in huis en met dezelfde handeling schakelt u deze weer uit.

Tegenwoordig besparen wij u zelfs die handomdraai; gaskachels kunnen nu vanuit de luie stoel worden bediend met behulp van een afstandsbediening. En het allermooiste; het vlammenspel van gaskachels is niet van echt te onderscheiden.

Gespecialiseerd in gaskachels

Gaskachels Strating Open Haarden is gespecialiseerd in de installatie van deze verwarmingen. Aangezien veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, is al ons personeel gediplomeerd installateur sfeerverwarming. Daarnaast beschikken wij over een eigen onderhoudsdienst. In onze showroom staan tal van gaskachels te branden.

Wilt u een gedegen advies over de verwarmingen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. Neem ook eens een kijkje in onze online catalogus en beleef het vuur in zijn mooiste vorm!