GAS OPENHAARDEN

Gas openhaard: Sfeer in een handomdraai

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een gas openhaard vanwege het gemak en comfort. Er hoeft geen hout meer te worden gesleept en van het kleine beetje as, dat bij een houtgestookte haard vrijkomt, bent u verlost. Met één handomdraai haalt u met gas openhaarden sfeer in huis en met dezelfde handeling schakelt u deze weer uit.

Tegenwoordig besparen wij u zelfs die handomdraai; gas openhaarden kunnen nu vanuit de luie stoel worden bediend met behulp van een afstandsbediening. En het allermooiste; het vlammenspel van gas openhaarden is niet van echt te onderscheiden.

Gespecialiseerd in gas openhaarden

Strating Open Haarden is gespecialiseerd in de installatie van gas openhaarden. Aangezien veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, is al ons personeel gediplomeerd installateur sfeerverwarming. Daarnaast beschikken wij over een eigen onderhoudsdienst. In onze showroom staan tal van gashaarden, maar ook houtgestookte haarden te branden.

Advies over gashaarden/gaskachels

Gas openhaard

Wilt u een gedegen advies over gasopenhaarden? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. Neem ook eens een kijkje in onze on line catalogus en beleef het vuur in zijn mooiste vorm!

Wilt u een gedegen advies over gasopenhaarden? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. Neem ook eens een kijkje in onze online catalogus en beleef het vuur in zijn mooiste vorm!