NIEUWS

terug
Nieuwe elektrische/gashaarden Dru
09-10-2006

De haardenfabrikant Dru staat niet stil. Dru heeft naast een nieuwe elektrische haardenlijn ook een nieuwe lijn gashaarden ontwikkeld. De nieuwe gashaarden zijn allen open systemen en dat maakt het geheel tot iets bijzonders.

Nieuwe gashaarden met open systeem

Dru luistert goed naar de signalen uit de markt. Al voor langere tijd zat de consument te wachten op gasgestookte open systemen met een wat moderner uiterlijk. De huidige open systemen hebben veelal een klassiek uiterlijk. Mensen met een bestaand rookkanaal, dat niet geschikt is voor een gesloten systeem, waren hierdoor al snel aangewezen op een klassiek ogende gashaard. Een beetje jammer als het huis net is verbouwd tot een modern paleisje. U kunt voor een impressie van de nieuwe open systemen van Dru naar de fotogalerie gaan.

Nieuwe elektrische haarden

Naast de nieuwe gashaarden heeft Dru ook een nieuwe lijn elektrische haarden in de markt gezet. Dru volgt hierbij Faber, de trendsetter op het gebied van elektrische haarden. Ook hier kan worden gesteld dat Dru goed luistert naar de wensen van de consument. Tot op heden kon geen enkele elektrische haard tippen aan Faber, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Naast Dru is ook Michael Tulp, oud bellfires directeur, sinds kort actief op de markt van elektrische haarden. Ook hier kunnen wij nog veel van verwachten. Hierover in het volgende nieuwsartikel meer.

Nieuwe elektrische/gashaarden Dru

terug