NIEUWS

terug
Nieuwe gaskachel Dru Trio
14-03-2007

De kachelfabrikant Dru heeft weer een nieuwe kachel ontworpen, de Dru Trio. De Dru Trio is een unieke kachel door zijn vormgeving.

Dru Trio geschikt voor nieuwbouwwoningen

De Dru Trio is een gesloten gaskachel. Dit houdt in dat de Dru Trio zijn zuurstof voor de verbranding uit de buis haalt. Dus eigenlijk verbruikt de Dru Trio zuurstof van buiten voor zijn verbranding. Dit is ideaal voor de nieuwbouw woningen omdat zij zo goed ge´soleerd zijn. De kachel tast zo niet het leefklimaat aan van de woning.

Dru Trio een kachel in een apart jasje

De Dru Trio heeft een handmatige ontsteking. Na de ontsteking kunt U de Dru Trio bedienen met een afstandbediening. Dan kunt U lekker ontspannen op de bank de haard zachter en harder zetten en zo ook een romantisch sfeertje creŰren. Het unieke ontwerp van de Dru Trio komt door de inkijk. Bij deze kachel kunt U van 3 kanten naar binnen kijken. Zoals bij de meeste kachels kunt U de vlam van voren zien. Bij de Dru Trio kunt u ook van links en rechts de vlam zien door de zijruitjes. U kunt dan van bijna alle kanten genieten van het vlammenspel van de Dru Trio. Dru is de eerste met een gaskachel waarbij dat mogelijk is. Dru heeft een kachel gemaakt waar iedereen mee om kan gaan, en wat te verwachten was: een mooi uiterlijk.

Nieuwe gaskachel Dru Trio

terug