NIEUWS

terug
Nieuwe Stuv houtkachels binnekort in showroom
30-03-2010

Binnenkort wordt onze showroom aangevuld met drie nieuwe modellen houtkachels van het merk Stuv. Het betreffen de modellen Stuv 30 compact, Stuv 30 up en de Stuv 30 in compact. Al deze modellen zijn een vervolg op de reeds eerder ontwikkelde houtkachel Stuv 30, wat een succesverhaal bleek.

Stuv 30 compact

De stuv 30 compact is een kleinere versie van de Stuv 30. Het leuke is dat de binnenkamer nog steeds draaibaar is waardoor deze houtkachel haar bijzondere 3 eigenschappen behoudt. Deze houtkachel is namelijk te gebruiken als open haard, houtkachel met hoog rendement en als nachtbrander. Doordat de Stuv 30 compact wat kleiner is dan haar voorganger heeft het een aantal voordelen. Ten eerste is het vermogen kleiner, waardoor deze houtkachel ook geschikt is om te plaatsen in goed ge´soleerde nieuwbouwwoningen. Daarnaast is deze houtkachel direct te beluchten, waardoor de verbrandingslucht niet langer uit uw leefomgeving wordt onttrokken. Het belangrijkste is echter de vormgeving; de Stuv 30 compact is door haar kleinere verschijning nog eleganter dan haar voorganger. Een streling voor het oog. De Stuv 30 compact is vanaf september in onze showroom te bezichtigen.

Stuv 30 in compact

 De Stuv 30 in compact is een kleinere versie van de Stuv 30 in. Het toestel beschikt over dezelfde eigenschappen als de houtkachel Stuv 30 compact. Alleen wordt dit technologische hoogstandje ingebouwd. De Stuv 30 in compact is vanaf september te bezichtigen in onze showroom.

Stuv 30 up

De Stuv 30 up is een vervolg op de houtkachel Stuv 30. Echter dit toestel komt niet op de grond te staan, maar hangt vrij aan de muur. Deze hanghaard heeft net als de voorgaande modellen een branderkamer die draaibaar is en onderscheid zich daarom van alle andere houtgestookte hanghaarden. Met dit toestel haalt u wat unieks in huis. Dit technologische hoogstandje is niet te verkrijgen in de compact uitvoering. Vanaf april is de Stuv 30 up te bezichtigen in onze showroom.

Nieuwe Stuv houtkachels binnekort in showroom

terug