NIEUWS

Maandag 2e paasdag stookdag
13-03-2009
Maandag 2e paasdag stookdag

Op maandag 13 april, 2e paasdag, van 10:00 uur tot 17:00 uur heeft Strating Open Haarden een stookdag. Tijdens deze dag geven wij stookdemonstraties, krijgt U stookadvies en natuurlijk kunt U ook zelf even oefenen. Wij zouden Strating Open Haarden niet zijn als wij deze dag niet met een aantal leuke aanbiedingen zouden komen. Op een aantal merken geven wij deze dag scherpe kortingen. Daarnaast hebben we nog meerdere showroommodellen in de aanbieding.

lees verder

Nieuw in ons assortiment: Janus houtkachels
04-03-2009
Nieuw in ons assortiment: Janus houtkachels

Sinds kort kunnen wij U een nieuw product aanbieden; Janus houtkachels.
In haardenland heeft dit product een grote naam weten te maken vanwege haar simplistische vormgeving en goede verbrandingseigenschappen.

lees verder

Open dagen 20 en 21 september
11-09-2008
Open dagen 20 en 21 september

Op zaterdag 20 september (10-18 uur) en zondag 21 september (10-18 uur) houden wij weer open dagen. Waarom? Het stookseizoen is weer begonnen en de showroom is volledig vernieuwd. Daarnaast staat er een grote tent op het parkeerterrein waar fabrikanten hun nieuwste modellen tonen. Deze dagen hanteert het Strating open haarden extra scherpe aanbiedingen en bieden zij een groot aantal showroommodellen aan voor gereduceerde prijzen. Daarnaast zijn er een tweetal acties:

1. Helex i frame gashaard met gratis natuurstenen schouw
2. Speksteenkachels Hergom voor zeer scherpe prijzen.

lees verder

Opruiming showroommodellen
16-05-2008
Opruiming showroommodellen

Strating Open Haarden is momenteel bezig haar showroom te vernieuwen met de nieuwste noviteiten. Een logisch gevolg is dat een groot aantal modellen haarden plaats moeten maken voor nieuwe modellen. Het betreffen zowel gasgestookte als houtgestookte modellen die tegen een scherpe prijs worden aangeboden. Het aanbod is momenteel nog groot. Wees er echter snel bij!

lees verder

Nieuwe gaskachel Dru Trio
14-03-2007
Nieuwe gaskachel Dru Trio

De kachelfabrikant Dru heeft weer een nieuwe kachel ontworpen, de Dru Trio. De Dru Trio is een unieke kachel door zijn vormgeving.

lees verder