NIEUWS

terug
Open dagen
12-04-2006

Ook dit jaar gaan wij weer een open dagen weekend organiseren. Het open dagen weekend van afgelopen jaar dat als thema had: "Het is hier binnen sfeervoller dan buiten", was een groot succes. Honderden mensen hebben onze open dagen toen bezocht en genoten van de sfeer van vuur.

Alles uit de kast gehaald

Met de open dagen die vorig jaar werden gehouden is alles uit de kast gehaald. Er is een evenemententent op het bedrijfsterrein opgezet, gevuld met de nieuwste modellen haarden. Daarnaast was de showroom een metamorfose ondergaan. Er waren zelfs prototype modellen te bewonderen.

Sfeerverwarming als centraal thema

Natuurlijk werden de mensen ook verwend met een hapje en een drankje. Maar het leukste vonden de mensen toch de afgevaardigden van de grote haardenfabrikanten die speciaal voor onze open dagen naar het noorden waren afgereisd. Niet het verkoopverhaaltje stond dit maal centraal maar het product "sfeerverwarming".

Ook dit jaar weer speciale kortingsacties

Ook dit jaar hopen wij weer iets spectaculairs te gaan organiseren. Natuurlijk hebben wij op deze dagen ook weer een speciale kortingsactie. De datum en het programma worden later nog bekend gemaakt. Dus houdt het in de gaten!

Open dagen

terug