SHOWROOM

Showroom Strating Open Haarden Als u op zoek bent naar sfeer en gezelligheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze showroom bevat maar liefst 100 opstellingen, waarvan velen brandend. U kunt genieten van het levendige vlammenspel van hout en het gemak van een gashaard of elektrische schijnvuren. Alle mogelijkheden zijn bij ons te bezichtigen; hout, gas, elektrisch, schouwen, accessoires in al hun variaties en vormen.

De nieuwste trends

Showroom Strating Open Haarden Onze showroom is altijd up to date met de nieuwste trends. Maandelijks worden er nieuwe producten in de showroom geplaatst waarbij sfeer wordt gecombineerd met eigentijdse techniek. De nieuwste designmodellen zijn te bewonderen maar ook de tijdloze stijlschouwen en de klassieke speksteenkachel. Kortom; voor elk wat wils.

Deskundig advies

Showroom Strating Open Haarden In onze showroom staat altijd een team van deskundige adviseurs voor u klaar. Het personeel bezoekt alle beurzen en wordt voortdurend bijgeschoold. Zij helpen u uit de vele mogelijkheden een haard te kiezen afgestemd op uw woning en smaak.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 8.00-16.30 uur
Woensdag: 8.00-16.30 uur
Donderdag: 8.00-16.30 uur
Vrijdag: 8.00-16.30 uur
Zaterdag: 10.00-16.00 uur
Zondag: Gesloten