GASHAARD

Gashaard: Sfeer in een handomdraai

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een gashaard vanwege het gemak en comfort. Er hoeft geen hout meer te worden gesleept en u bent meteen ook van het kleine beetje as verlost, dat bij een houtgestookte haard vrijkomt. Met één handomdraai haalt u met een gashaard sfeer in huis en met dezelfde handeling schakelt u hem weer uit.

Tegenwoordig besparen wij u zelfs die handomdraai; deze producten kunt nu vanuit de luie stoel, met behulp van een afstandsbediening bedienen. En het allermooiste; het vlammenspel van dit product is niet van echt te onderscheiden.

Gespecialiseerd in een gashaard

een gashaard kachel Strating Open Haarden is gespecialiseerd in de installatie van een deze producten. Aangezien veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, is al ons personeel gediplomeerd installateur van sfeerverwarmingen. Daarnaast beschikken wij over een eigen onderhoudsdienst. In onze showroom staan een tal van gashaarden te branden. Bezoekt u gerust eens onze showroom voor deskundig advies over mooie sfeerverwarmingen.

Wilt u een gedegen advies over een gashaard? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. Neem ook eens een kijkje in onze online catalogus en beleef het vuur in zijn mooiste vorm!