REALISATIES

Op deze pagina kunt u een aantal van onze eigen realisaties zien. Het betreft slechts een kleine selectie. Strating Open Haarden voert alles uit van A tot Z; van ontwerp tot realisatie. Wilt U meer eigen ontwerpen zien? Bezoek dan gerust onze showroom. In onze showroom staan meerdere eigen ontwerpen opgesteld. Daarnaast kunt U onze fotoalbums inzien met eigen ontwerpen. Voor menigeen was dit al een bron van inspiratie.

Traditionele open haard

Op deze afbeelding ziet U een traditionele houtgestookte open vuur. We kunnen hier stellen dat deze haardopstelling zo prachtig is door haar eenvoud. U zult het met mij eens zijn dat de kleurstellingen, die de desbetreffende consument heeft toegepast, de haard volledig laat integreren in het interieur. De openhaard is geen dominante factor, de haard staat volledig in harmonie met de rest van het interieur.

Deze openhaard is uitvoerbaar met verschillende achterwanden (de wand achter het vuur). U kunt kiezen voor vuurvaste gemetselde gele stenen, zoals bij deze realisatie is toegepast. Daarnaast kunt U ook kiezen uit chamotte (wit van kleur) of slechts een betonnen achterwand. Wilt U een echt traditionele haard? Strating Open Haarden metselt ook achterwanden met traditionele oude steentjes.

Voor de mensen die geen hout willen stoken; de open haard is ook gasgestookt verkrijgbaar.

Gesloten gashaard in een modern jasje

Prachtige gashaarden van het merk Bellfires. Het bordes is asymmetrisch geplaatst. Daarnaast is voor en achter de haard een verspringing zichtbaar. Deze verspringingen alsmede het asymmetrische bordes zorgen voor een ruimtelijk effect van het jasje van de haard.

Het bordes is voorzien van apart stuukwerk. Hierdoor lijkt het of het bordes van een gladde soort beton is. Dit stuukwerk is in verschillende kleuren leverbaar. Daarnaast kunnen wij het natuurlijk ook voorzien van natuursteen.

De brander van dit toestel is aangekleed met kleine witte kiezeltjes. Het toestel kan echter ook worden aangekleed met grotere witte keien of houtstammetjes.

Traditionele openhaard met schouw

De rugwand van deze openhaard is volledig opgemetseld met klassieke steentjes. Visueel gezien lijkt het of men op de bodem stookt. Onder de vuurplaats is echter een aslade met rooster geplaatst.

De openhaard is verfraaid met een natuurstenen schouw en is ook gasgestookt leverbaar.

Strating Open Haarden metselt alle vormen rugwanden, van rond tot rechthoekig. Bij ons kunt U terecht voor maatwerk!

Wilt u een gedegen advies? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.