WERKWIJZE

Bij het aanschaffen van een haard gaat u niet over ��n nacht ijs. Het aanbod en de mogelijkheden op het gebied van sfeerverwarming zijn oneindig. Aan onze consumenten merken wij vaak dat er veel behoefte is aan informatie en advies. Om u zo goed mogelijk te begeleiden bij het uitzoeken van een haard werkt Strating Open Haarden dan ook vanuit een vast traject.

Eerste contact

Als u ori�nterende bent kunt u in onze showroom veel idee�n opdoen. In onze showroom zijn meer dan 100 opstellingen te bezichtigen waarvan velen brandend. Ons gediplomeerde personeel adviseert vervolgens aan de hand van uw wensen wat de mogelijkheden zijn. Het is verstandig een bouwtekening van uw huis mee te nemen zodat er direct zicht is op de situatie. Als u onze showroom verlaat heeft u beslist een duidelijk beeld wat voor u de mogelijkheden zijn.

Afspraak bij u thuis

Als u een idee heeft opgedaan in onze showroom komen wij kosteloos en vrijblijvend bij u thuis langs om de situatie te bekijken. Ter plekke wordt een schets gemaakt van het toekomstige model om u zodoende een duidelijk beeld te geven. Door de situatie bij u thuis te bekijken krijgen wij een beter inzicht in de werkzaamheden die verricht dienen te worden. Dit heeft als voordeel dat u een offerte op maat kan worden aangeboden.

Offerte

Na het bezoek bij u thuis wordt een offerte opgesteld. Bij akkoordbevinding wordt u ingepland en worden de materialen besteld.

Installatie

Netjes werken staat hoog bij ons in het vaandel. Daarnaast wordt alles in eigen beheer gedaan zonder tussenkomst van andere bedrijven. Al ons personeel is gediplomeerd installateur sfeerverwarming. Als u besluit de haard zelf in te bouwen wordt u gedurende het gehele inbouwproces begeleid zodat de haard veilig wordt ingebouwd.

Onderhoud / service

Net als een auto heeft een gastoestel onderhoud nodig. Ook dit doen wij in eigen beheer. Strating Open Haarden beschikt over een eigen onderhoudsdienst die periodiek bij u langs komt om onderhoud te plegen.