UW KACHELSPECIALIST

Nieuwe corona maatregelen:

In verband met de nieuwe maatregelen is onze showroom gesloten. Afhalen van materialen en onderdelen is wel mogelijk op afspraak.
Indien u graag wel wilt oriënteren op een nieuwe kachel, kunnen we een (beeld)bel afspraak maken. We kunnen u dan een goed idee geven, wat de mogelijkheden zijn en u een indicatie geven van de kosten.
Wilt u graag een beeldbel afspraak maken, stuur dan een mail naar info@stratingopenhaarden.nl, vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden.

Toonaangevend kachelspecialist

Uw Kachelspecialist voor al meer dan 40 jaar. Het familiebedrijf Strating Open Haarden is in de drie noordelijke provincies; Groningen, Drenthe en Friesland een begrip op het gebied van sfeerverwarming. In deze jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevende kachel specialist. Vaak geraadpleegd door aannemers, architecten en verzekeraars. Het bedrijf levert en voert alles uit op het gebied van sfeerverwarming; van advies, eigen ontwerp, inbouw tot onderhoud zonder tussenkomst van andere bedrijven; een specialist die alles in eigen beheer uitvoert.

Producten van hoge kwaliteit

Speerpunt van Strating Open Haarden is om warmte en gezelligheid bij de mensen thuis te brengen. Dit is alleen mogelijk als de haardkachel correct en veilig is ingebouwd. Al ons personeel is dan ook erkend installateur sfeerverwarming. Wij kunnen als specialist uitstekende kwaliteit leveren.

De kachelspecialist Strating Open Haarden

Kachelspecialist Strating Open Haarden beschikt over een breed assortiment van sfeerverwarming producten zoals houtkachel, gaskachel etc. In onze online catalogus kunt u een kleine greep hiervan terugvinden. Wilt u de sfeer eens in het echt proeven, bezoekt u dan onze exclusieve showroom.

Recent toegevoegde open haarden aan de online catalogus: