UW KACHELSPECIALIST

NIEUWE OPENINGSTIJDEN:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 8.00-16.30 uur
Woensdag: 8.00-16.30 uur
Donderdag: 8.00-16.30 uur
Vrijdag: 8.00-16.30 uur
Zaterdag: 10.00-16.00 uur
Zondag: Gesloten

Toonaangevend kachelspecialist

Uw Kachelspecialist voor al meer dan 40 jaar. Het familiebedrijf Strating Open Haarden is in de drie noordelijke provincies; Groningen, Drenthe en Friesland een begrip op het gebied van sfeerverwarming. In deze jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevende kachel specialist. Vaak geraadpleegd door aannemers, architecten en verzekeraars. Het bedrijf levert en voert alles uit op het gebied van sfeerverwarming; van advies, eigen ontwerp, inbouw tot onderhoud zonder tussenkomst van andere bedrijven; een specialist die alles in eigen beheer uitvoert.

Producten van hoge kwaliteit

Speerpunt van Strating Open Haarden is om warmte en gezelligheid bij de mensen thuis te brengen. Dit is alleen mogelijk als de haardkachel correct en veilig is ingebouwd. Al ons personeel is dan ook erkend installateur sfeerverwarming. Wij kunnen als specialist uitstekende kwaliteit leveren.

De kachelspecialist Strating Open Haarden

Kachelspecialist Strating Open Haarden beschikt over een breed assortiment van sfeerverwarming producten zoals houtkachel, gaskachel etc. In onze online catalogus kunt u een kleine greep hiervan terugvinden. Wilt u de sfeer eens in het echt proeven, bezoekt u dan onze exclusieve showroom.

Recent toegevoegde open haarden aan de online catalogus: