GASHAARDEN

Gashaard: Sfeer in een handomdraai

Gashaard Veel mensen kiezen tegenwoordig voor gashaarden vanwege het gemak en comfort. Er hoeft geen hout meer te worden gesleept en van het kleine beetje as, dat bij een houtgestookte haard vrijkomt, bent u verlost. Met één handomdraai haalt u met gashaarden sfeer in huis en met dezelfde handeling schakelt u deze weer uit.

Tegenwoordig besparen wij u zelfs die handomdraai; gashaarden kunnen nu vanuit de luie stoel worden bediend met behulp van een afstandsbediening. En het allermooiste; het vlammenspel hiervan is niet van echt te onderscheiden.

Gespecialiseerd in gashaarden

Strating Open Haarden is gespecialiseerd in de installatie van deze producten. Aangezien veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, is al ons personeel gediplomeerd installateur sfeerverwarming. Daarnaast beschikken wij over een eigen onderhoudsdienst. In onze showroom staan tal van gashaarden te branden. Komt u gerust eens langs voor advies.

Wilt u een gedegen advies over gashaarden? Neem dan contact met ons op of ga naar verdere informatie. Neem ook eens een kijkje in onze online catalogus en beleef het vuur in zijn mooiste vorm!

Meer informatie